Announcement

Collapse
No announcement yet.

Zalety podgrzewanych siedzeń

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zalety podgrzewanych siedzeń

Zastanawiam się nad zamontowaniem podgrzewanych siedzeń w moim aucie. Mam wrażenie, że takie udogodnienia to bajer, ale z drugiej strony, jak przyjdzie zima, to mogłoby to być naprawdę wygodne. Macie jakieś doświadczenia z takim rozwiązaniem? Warto inwestować w podgrzewane fotele, czy może to zbędny wydatek? Jakie części najlepiej kupić, żeby to działało jak należy? Dzięki za odpowiedzi!

Podgrzewane siedzenia to totalny komfort, szczególnie w zimie. To naprawdę fajne, bo zamiast czekać, aż się rozgrzejesz, od razu czujesz ciepło w plecy i pośladkach, co jest mega wygodne, zwłaszcza jak masz mrozy. Jeśli chodzi o instalację, to zależy, czy masz już przygotowaną elektrykę pod taki system w samochodzie. Jeśli nie, to musisz liczyć się z dodatkowymi kosztami przy montażu. Co do jakości, to polecam odwiedzić sklep E-motoryzacyjny https://e-motoryzacyjny.pl/ . Mają naprawdę fajny wybór części samochodowe, w tym kompletne zestawy do podgrzewanych siedzeń. Ja niedawno kupowałem u nich wkłady grzewcze do foteli i wszystko pasowało jak ulał. Można kupić gotowe zestawy, które są łatwe do zamontowania, ale jeśli chcesz profesjonalnej instalacji, to warto zlecić to mechanikowi.

Comment

Working...
    X